Секретарят на МКБППМН-Кубрат д-р Надие Карагьозова и репортерите на Клуб „Емпатия“ с награда от национален конкурс

   Осмият национален ученически журналистически конкурс „Григор Попов“ завърши успешно за репортерите на Клуб „Емпатия“ към МКБППМН-Кубрат, които в раздел колективно интервю извоюваха почетното второ място. Интервюто „Тайбе Юсеин-лудогорското злато в женската борба“ не беше случаен избор. Разбирането да познаваме популярните личности от района и да говорим за тях като светлите примери, от които подрастващите могат да научат много е златно правило в творческата дейност на клуба, в който учениците се научават да търсят информация, да я обобщават, да я интерпретират и да я представят в подходяща форма.
   За настоящия конкурс тази година се готвиха Василена Тодорова и Албена Димитрова, които детайл по детайл подготвяха интервюто и сега имат повод за радост и гордост.
   Грамоти и кристален плакет с лика на известния разградски журналист, на който е кръстен конкурсът Григор Попов са новите отличия, които клубът добави към своето творческо богатство.

   МКБППМН-Кубрат

 

 

 

МКБППМН-Кубрат и Клуб „Емпатия“ с награда от национален конкурс МКБППМН-Кубрат и Клуб „Емпатия“ с награда от национален конкурс МКБППМН-Кубрат и Клуб „Емпатия“ с награда от национален конкурс

Назад