70 семейства от с. Бисерци получиха солидно дарение от чужбина

   70 домакинства от кубратското село Бисерци получиха дарение от хранителна помощ във връзка с обявеното кризисно положение в страната и разпространението на COVID-19.
   Помощта е осигурена безвъзмездно от общо 11 семейства, които пребиват към момента в Кралство Белгия, но са родом от селото. Дарителите поискали да помогнат по някакъв начин на своите близки и приятели и превели сума към местното кметство. С дарената сума били закупени хранителни продукти за нуждаещи се семейства в селото, за самотно живеещи и възрастни. За целта местната управа в Бисерци изготвила списък и организация, а пакетите били раздадени лично от кмета на селото Алиш Арифов.
   Хранителната помощ включва: олио, брашно, ориз, боб, леща и захар. От кметството изразяват най-искрени и сърдечни благодарности за щедростта и изключителния израз на проявената добрина на своите сънародници извън пределите на Родината.

 

 

 

70 семейства от с. Бисерци получиха дарение от чужбина 70 семейства от с. Бисерци получиха дарение от чужбина 70 семейства от с. Бисерци получиха дарение от чужбина

Назад