Най-възрастният жител в Кубратско навърши 104 години

   На 04.05.2020 г. свой рожден ден отпразнува най-възрастната жителка на община Кубрат - 104-годишната Юммюш Адил. По повод празника на баба Юммюш тя беше поздравена лично от кмета на село Мъдрево Салим Мустафа, както и от нейни близки и приятели.
   Столетницата е родена през далечната 1916 г. и през целият си живот е била много трудолюбива, много човечна, добра приятелка и съсед – споделят с усмивка близките на най-възрастния жител на лудогорската община. Поздравления днес бяха отправени и от кмета на Община Кубрат Алкин Неби, както и от името на местната управа в селото.
   „В деня на забележителната Ви годишнина приемете моите поздравления от все сърце и със синовно уважение! Пожелавам Ви здраве и бодър дух!“ гласи поздравителния адрес на кубратския градоначалник. „Вие сте гордост за Мъдрево! Пожелавам Ви да бъдете здрава още дълги години, за да се радвате на обичта и уважението на своите близки, приятели и роднини!“ казва и в своето поздравление кметът на селото Салим Мустафа. Баба Юммюш споделя, че дълголетието й се дължи предимство на спокойствие и здравословен начин на живот.

 

 

 

Най-възрастният жител в Кубратско навърши 104 години Най-възрастният жител в Кубратско навърши 104 години

Назад