Млада майка направи дарение от 200 лв. в Кубрат

   Дарение от 200 лева получи днес Община Кубрат. То е лично и бе направено от Нурсел Муамерова. Младата майка е направила този жест за здравето и благополучието на своето семейство и едногодишния й син, който проходил наскоро. Със съдействието на кмета Алкин Неби дарената сума бе пренасочена целево за нуждите на потребителите от Дневния център за пълнолетни лица с увреждания в Кубрат.
   Със сумата са закупени 30 пакета за потребителите, всеки от който съдържа кисело мляко, кори за баница, вафли, локум и други лакомства. Искрени благодарности бяха отправени лично от екипа и управителя на Центъра за хората с увреждания Танжу Фетта. "В подобни моменти, каквато и да е помощ, е добре дошла, защото в нужда тя се оценява най-много, по достойнство и искрено", коментира кметът Алкин Неби. От Общинската управа припомнят, че все още тече кампания за набиране на средства и за лечебното заведение в града.

 

 

 

Млада майка направи дарение от 200 лв. в Кубрат Млада майка направи дарение от 200 лв. в Кубрат Млада майка направи дарение от 200 лв. в Кубрат

Назад