Дневния център в Кубрат получи дарение от хранителни стоки

   За трета поредна година Централният кооперативен съюз (ЦКС) организира благотворителна кампания, в която активно се включи и ПК "Наркооп" - Кубрат с председател Искра Антонова. 2600 лева е общата стойност на дарените хранителни стоки с марката КООП и те вече се разпределят на територията на Потребителната кооперация в лудогорската община.
   Днес дарение бе направено в Дневния център за пълнолетни лица с увреждания в Кубрат. Лично директорът Танжу Фетта благодари от сърце за този мил жест и сподели, че такова дарение е от изключително значение за потребителите на центъра. "Ние може само да сме доволни и благодарни за този прекрасен жест към нас, защото хората наистина се нуждаят от човешко отношение и разбиране. Благодарим за дарението, за топлото и сърдечно отношение към нас и потребителите", сподели още Фетта.
   На срещата днес присъства и кмета на община Кубрат Алкин Неби, който се срещна с потребителите и лично разговаря с тях. По време на срещата Неби подчерта, че община Кубрат винаги е работила в тясно и ползотворно сътрудничество с Потребителната кооперация в Кубрат и благодари за дарените хранителни стоки. От своя страна домакините връчиха Благодарствени писма за направеното дарение на Централният кооперативен съюз в лицето на Искра Антонова, а също и за оказаното съдействие от страна на кмета Неби, чиято заслуга подчерта и председателят на Потребителната кооперация.
   Освен хранителните продукти Дневният център се сдоби и с няколко книги, чиито автор е Искра Антонова. Председателят на ПК "НАРКООП" разговаря с хората и им пожела най-вече здраве, светли и уютни празници, а с най-прекрасни пожелания потребителката Еменнур Хасанова приятно изненада председателят на кубратската кооперация, връчвайки й ръчно изработена коледна картичка.
   Центърът е с потребители от 30 човека, напълно модернизиран и обновен, а красивата коледна украса оставя винаги добро и приятно настроение у посетителите и гостите. Раздаването на хранителни стоки с марката КООП ще продължи в с. Беловец, в местния клуб на хората с увреждания - Клуб "Доверие" и в Дома за възрастни хора край с. Тертер.

 

 

 

Дневния център в Кубрат получи дарение от хранителни стоки Дневния център в Кубрат получи дарение от хранителни стоки Дневния център в Кубрат получи дарение от хранителни стоки
Дневния център в Кубрат получи дарение от хранителни стоки Дневния център в Кубрат получи дарение от хранителни стоки Дневния център в Кубрат получи дарение от хранителни стоки

 

Назад