Благотворителен коктейл в Кубрат

   В Ритуалната зала при НЧ "Св. Св. Кирил и Методий" в Кубрат се проведе традиционна празнична среща-коктейл на кмета на общината Алкин Неби с кметовете на селата, общинските съветници, ръководители на различни институции, учреждения и НПО, директори на учебни заведения, бизнесмени.
   Традиционният коктейл води началото си по инициатива на местния бизнес и от 2018 г. той е с благотворителна цел, посочи градоначалникът на Кубрат. В своето изказване кметът сподели, че отиващата си година е била динамична за общината, а също и за местния бизнес. Той пожела на всички присъстващи най-вече здраве и весело посрещане на коледните и новогодишни празници.
   Благотворителния коктейл в лудогорския град успя да събере сумата от 2085 лв. в подкрепа на Марина Георгиева - ученичка от 4 "В" клас при Средно училище "Христо Ботев" в Кубрат. Набраната сума ще бъде изплащана ежемесечно и във вид на стипендия. "Заради личностните й качества и постигнати резултати в учебния процес ученичката заслужава да получи духовна и материална подкрепа", мотивира се в свое становище местната управа.
   Благотворителната среща откриха група снажни коледари, които с песни и наричания пожелаха на всички здраве, щастие и берекет. За здраве пък малки дечица с грейнали усмивки сурвакаха всички присъстващи. За всички коледари и сурвакарчета бяха осигурени подаръци от общината, връчени лично от кмета Алкин Неби и председателят на общинския парламент Хюсеин Юмеров.

 

 

 

Благотворителен коктейл в Кубрат Благотворителен коктейл в Кубрат Благотворителен коктейл в Кубрат
Благотворителен коктейл в Кубрат Благотворителен коктейл в Кубрат Благотворителен коктейл в Кубрат

 

Назад