Кметът на Община Кубрат Алкин Неби изпрати цветя за любимеца на баладичната песен Орхан Мурад и неговата съпруга

   Това се случи по време на музикалната вечер на селищния празник на село Звънарци на 18 май 2019 година. Поради служебни ангажименти на кмета на Общината, букетите от негово име бяха поднесени от д-р Надие Карагьозова, служител на общината и водеща на музикалната вечер.
   Както се знае Орхан Мурад е популярно име сред музикалните среди и от години има своята публика, която не му изневерява. Като изпълнител, продуцент, текстописец е любимец на християни и мюсюлмани. Докосва своите фенове не само с таланта си, но и с добротата и харизмата, която излъчва. Орхан Мурад и очарователната му съпруга Шени, не пеят само за любовта, но и показват колко много е важна тя за да бъде един тандем здрав и успешен. Познати са като едно сплотено семейство за любов и доброта. Пяха от душа и сърце за своите приятели от Звънарци и раздвижаха кръвта на присъстващите и накараха гостите да бъдат на дансинга. Два часа звучаха техните неостаряващи песни – пяха за хората, които са на гурбет, пяха за тези, които търсят своя път в живота, пяха за тези, които търсят любовта. Богатият им авторски репертоар не ги затрудни да пеят за всеки вкус и за всеки гост. Публиката не спираше да ги аплодира на крака, трогнати от тяхната земност и отзивчивост. С всеки жест Орхан И шени показаха уважанието си и почитта си към тях. Звънарчани и гостите на празника имаха възможност да се насладят на славея на баладата и да завършат подобаващо селищния празник.
   Орхан Мурад и съпругата му трогнати от милия жест на кмета на Община Кубрат, отправиха благодарности и не пропуснаха да отправят и светили пожелания преди да си вземат довиждане със звънарската публика по случай свещения рамазан и отправиха послания за мир, любов хармония и сплотеност.

   Д-р Надие Карагьозова

 

 

 

Концерт на Орхан Мурад в с. Звънарци Концерт на Орхан Мурад в с. Звънарци
Концерт на Орхан Мурад в с. Звънарци Концерт на Орхан Мурад в с. Звънарци

 

Назад