Клуб „Емпатия“ поздрави Арнел Кедик за високия успех, който показа на националното състезание по английски език

   Арнел Кедик, ученичка в 8-ми клас в СУ „Христо Ботев“ се класира на седмо място в проведеното в Стара Загора на 10.11.2018 год. национално състезание „По речеви и комуникационни умения на английски език“ и предизвика симпатиите на своите съграждани, учители, на областния управител, приятели, близки и Клуб „Емпатия“, където Арни, както я наричат приятелите е сред любимите лица. Хубавата новина стана и повод да се видим извън деня на срещите в Клуб „Емпатия“. Започва да учи английски още в детската градина и от тогава това се превръща в сериозно занимание за нея. По време на срещата в петък 23 ноември, разказа пред приятелите на Клуб „Емптия“ за вълненията около самото състезание и сподели, че човек „трябва да е отговорен първо пред себе си и да е отворен към света…“.
   Арни, получи малък символичен жест от ръководителката на Клуб „Емпатия“ д-р Н. Карагьозова, поздравително писмо, ученическа папка, в която да събира още и още много грамоти и отличия и тетрадка, в която да пише от хубави по хубави новини.
   Освен любовта към езика към Шекспир, Арни са занимава още с танци и сред приятелите си е известна с добрите скечове, които импровизира, с една дума - Арни, се справя с лекота с доста предизвикателства. В бъдеще иска да се посвети на психологията, за да е част от проблемите и решенията на хората.

   Клуб „Емпатия“ - МКБППМН-Кубрат

 

 

 

Клуб „Емпатия“ поздрави Арнел Кедик за успеха й по английски език Клуб „Емпатия“ поздрави Арнел Кедик за успеха й по английски език Клуб „Емпатия“ поздрави Арнел Кедик за успеха й по английски език

 

Назад