Поредна среща на ОИЦ – Разград в община Кубрат

   В ритуалната зала на читалището в Кубрат се състоя информационна среща на тема: „Актуални и предстоящи процедури по европрограмите през 2018 г.“ Тя бе организирана от Областния информационен център в Разград. Присъстваха заместник-кметът на община Кубрат Орхан Мехмед, секретарят на общината Наргис Басри, директорът на Дирекция „Специализирана администрация“ към общината Стефан Калинов, началникът на отдел „ПКТО“ Здравко Вутов, бизнесмени, граждани.
   Срещата бе открита от Орхан Мехмед. Актуалните и предстоящи възможности за кандидатстване с проектни предложения по европрограмите през 2018 г. представиха Юлиян Данаилов и Бехидже Ахмедова от ОИЦ - Разград. Мерките от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 - 2020 г. разясни експертът от Националната служба за съвети в земеделието - офис Разград Живка Митева. В дискусията се включи и ръководителят на Агробизнесцевтъра в Кубрат Павлин Петров.

 

 

 

Поредна среща на ОИЦ – Разград в община Кубрат Поредна среща на ОИЦ – Разград в община Кубрат Поредна среща на ОИЦ – Разград в община Кубрат

 

Назад