Деца от Клуб „Емпатия“ - Кубрат подкрепиха своите връстници от Разград

   Преди броени дни млади журналисти от Клуб „Наблюдател“ при ОУ „И. Тургенев“- Разград, издадоха училищен вестник, който се разпространява лично от тях с благотворителна цел в подкрепа на тяхна съученичка, болна от рядко заболяване. Творческият продукт на младите ентусиасти е в резултат на тяхната задълбочена работа през годината по проект „Твоят час“. Техният ръководител е журналистката от регионалния вестник „Екип 7“ Антония Кирилова.
   С поздравително писмо, поощрителни награди (папки с позитивни послания), откупени броеве от вестника на младите творци д-р Нади Карагьозова и децата от Клуб „Емпатия“ подкрепиха инициативата на разградските си приятели.
   „Впечатляващо, вдъхновяващо и поучително. Доброволчеството е личен избор и възможност за добротворчество, което не изисква кой знае какви усилия, но когато е замислено и стигне до някого означава много и тогава големият резултат се измерва с човечност, а на това се учи човек цял живот“ така обобщи д-р Карагьозова, инициативата на разградските деца, които през месец май тази година бях нейни гости в „Час по щастие“ и споделиха приятни и полезни минути заедно.

   Клуб „Емпатия“
   МКБППМН-Кубрат

 

 

 

Деца от Клуб „Емпатия“ - Кубрат подкрепиха своите връстници от Разград Деца от Клуб „Емпатия“ - Кубрат подкрепиха своите връстници от Разград Деца от Клуб „Емпатия“ - Кубрат подкрепиха своите връстници от Разград

Назад