Деца от Варна и Пловдив посетиха МКБППМН-Кубрат

   През седмицата деца от Варна и Пловдив посетиха МК-Кубрат в знак на уважение и благодарност, че са били част от атмосферата и пазят хубави спомени от заниманията на Клуб „Емпатия“. Братята Калоян и Пресиян са от Варна. Прекарват част от лятната ваканция при близките си в Кубрат. Миналото лято приятелите и братовчедите им, ги доведоха в комисията. Оказа, се че те знаят много за клуба на техните приятели от социалната мрежа и от техните лични разкази и са запознати с многото реализирани творчески и превантивни инициативи. Споделиха, че ходят на театрална школа във Варна и подариха скеч- изпълнение по време на една от творческите занимания и се включиха в изработването на плаката предназначен за областния управител, когото техните приятели избраха за „Приятел на децата“.
   Василена и Ния Куртеви, са от Кубрат. От няколко години живеят в Пловдив. Всеки път, когато са за кротко в Кубрат, отделят време и радват не само с присъствието си, но и с многото хубави спомени, които пазят сподели в Клуб „Емпатия“. Ния преди две години грабна симпатиите на разградска журналистка, дошла да проучи дейността на комисията и Клуба, която сподели съвсем спонтанно „В Пловдив е много хубаво, но Пловдив си няма госпожа Карагьозова“
   „Родителите и децата, като най-рационалните клиенти и потребители на услуги или дейности, в които се припознават, от които стават част доброволно, запазили са хубави емоции и преживявания и не ги забравят с години е върховно, когато ги видиш и чуваш толкова приятни неща с подробности. Децата и родителите, са искрени и чувствителни, там няма как да се намесиш насила и да очакваш от тях това или онова. Те умеят да покажат отношение и го правят спонтанно, а в спонтанността се крие голяма доза интимност и искреност - ето това е истинска и честа признателност и благодарност “ сподели Карагьозова за двете приятни срещи.

   МКБППМН-Кубрат

 

 

 

Деца от Варна и Пловдив посетиха МКБППМН-Кубрат Деца от Варна и Пловдив посетиха МКБППМН-Кубрат

Назад