МКБППМН-Кубрат поздрави служителите на МВР по случай професионалния им празник

   Децата от Клуб „Емпатия“ към МКБППМН-Кубрат поздравиха служителите на МВР по случай 5 юли - техния професионален празник. Благодарствено писмо, музикален поздрав и колаж от снимки бяха изненадите към Ивайло Йовчев – директор на областната дирекция на МВР, който на 4 юли поздрави служителите от РУ на МВР-Кубрат.
   Между МКБППМН и ОДМВР-Разград има изградено дългосрочно партньорство и сътрудничество дало своите добри резултати през годините в областта на превенцията сред подрастващите. Редица образователно-превантивни инициативи са реализирани, станали част от най-хубавите на Лудогорието, коментирани и в националните медии нееднократно.
   Тази година участниците от Клуб „Емпатия“ бяха лицата на превантивната програма „Превенция на агресията и насилието чрез позитивни начинания“ – спортистите Максимо Тодоров, Симеон Атанасов и лицата на изкуството Александра Овчарова и Никол Димитрова.
   Талантливата Алекс, която изненада гостите и празнуващите с две хитови парчета, заслужено беше аплодирана дълго време.
   Ивайло Йовчев е давал висока оценка за работата на МК-Кубрат, което доведе и до спечелването на единствената награда „Граждански принос“ от секретаря на комисията д-р Надие Карагьозова в националната кампания „Полицай на годината 2017“.
   С поздравителен адрес и благодарствено писмо изненадан беше и началникът на РУ на МВР-Исперих Мирослав Маринов, с който МКБППМН има също добро сътрудничество от времето, когато беше заместник директор на МВР-Разград и сподели заедно с началника на РУ на МВР-Кубрат Ивайло Йорданов тържествената церемония по награждаването на призьорите от „Полицай на годината 2017“ в София през декември миналата година.

   МКБППМН-Кубрат

 

 

 

МКБППМН поздрави служителите на МВР по случай професионалния им празник МКБППМН поздрави служителите на МВР по случай професионалния им празник МКБППМН поздрави служителите на МВР по случай професионалния им празник

Назад