55 години ОУ „Христо Смирненски“ - Кубрат

   Тази учебна година премина под знака на 55-годишния юбилей за учителите и учениците от ОУ „Христо Смирненски“ в Кубрат. Бяха организирани конкурси и спортни състезания, подредени изложби за историята на училището и кътове за различни изяви на учениците. Издаден бе юбилеен училищен вестник, отразяващ разностранния училищен живот.
   По нетрадиционен начин беше отбелязан патронния празник на училището - сред красивата природа на местността Сборяново, до хижа Ахинора в Исперихска община. Ученици и учители бяха подготвили концерт, в който се изявиха всички класове. Прозвучаха стихове за Христо Смирненски, песни за училището и за България. Шестокласниците изненадаха всички с драматизация по „Босоногите деца“ и „Каменарче“. Особено емоционални бяха изпълненията на мажоретките и танцовите групи по проекта „Твоят час“.
   Получиха се поздравителни адреси и подаръци от кмета на община Кубрат Алкин Неби, Общинската организация на СБУ, Искра Антонова - председател на ПК „Наркооп“ - Кубрат и общинския съветник Красимир Димитров.
   Тържеството протече с много настроение и завърши с хора, танци и спортни състезания. Учители и ученици ще запазят спомен за този прекрасен празник.

 

 

 

55 години ОУ „Христо Смирненски“ - Кубрат 55 години ОУ „Христо Смирненски“ - Кубрат 55 години ОУ „Христо Смирненски“ - Кубрат

Назад