Наградиха 45 изявени ученици и 6 колектива от община Кубрат

   В навечерието на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост - 24 май, във фоайето на читалището в Кубрат бяха наградени изявени ученици и колективи от общината. Присъстваха кметът на община Кубрат Алкин Неби, неговият заместник Орхан Мехмед, председателят на общинския съвет Хюсеин Юмеров, директорът на Дирекция „Специализирана администрация“ към общината Стефан Калинов, преподаватели, ученици, родители и близки на наградените.
   „От мое име и от името на Община Кубрат поздравявам всички успели ученици и се гордея с тях. Поздравявам и тези, които днес не са тук, защото вярвам, че и те са положили усилия. Пожелавам ви все така да бъдете борбени и всеотдайни, защото учението краси човека“, заяви кметът Неби. След това 45 изявени ученици и 6 колектива бяха наградени с грамоти и парични награди. Отличията им се дават за постигнати успехи в различни области - наука, изкуство, спорт.
   „Зрелостник на годината“ са учениците Цвета Коцева и Берк Ремзиев, завършили СУ „Христо Ботев“ с пълен отличен успех.

 

 

 

Наградиха 45 изявени ученици и 6 колектива от община Кубрат Наградиха 45 изявени ученици и 6 колектива от община Кубрат Наградиха 45 изявени ученици и 6 колектива от община Кубрат

Назад