ДГ „Щастливо детство” - Кубрат с конкурс и благотворителна кампания за предстоящите празници

   Духът на Коледа е завладял малки и големи, а Дядо Коледа е най - чаканият и желан гост в детската градина.
   Конкурс за най-оригинално писмо до Дядо Коледа бе обявен в ДГ “Щастливо детство” град Кубрат, на който откликнаха както децата, така и техните родители. Понякога и родителите в душата си остават все още деца и не престават да вярват в чудесата на Коледа.
   Най-оригиналното и емоционално писмо е написано от Силвия Терзиева - майка на Сияна от група „Мечо Пух”, а най-забавното писмо е съчинила майката на Бирчан от група „Слънчо” - Несрин Хюсеинова.
   Много мили и красиви писма за конкурса написаха и малчуганите от група „Мики Маус”. Между тях наградени за най-оригинално детско писъмце са Здравко Асенов и Хрисим Атанасов.
   Всички искат от Дядо Коледа да получат желания подарък - за децата това са красиви играчки, а за големите - здраве, мир, щастливи деца и спокойни старини за възрастните хора.
   Големият християнски празник - Рождество Христово не е в скъпите подаръци.
   Той е в това да направиш някого щастлив.
   Духът на Коледа проблясва в мига, в който подадем ръка. Когато накараме някого да се чувства добре или да изпита радост от живота.
   Само тогава силата на празника се ражда в нас и ни прави живи.
   В навечерието на Коледа колективът на ДГ „Щастливо детство” поде кампания за благотворителност и реши да зарадва три многодетни семейства от с. Беловец, които имат деца в детската градина. В деня в който децата от ДГ в База с. Беловец получиха подаръците си от Дядо Коледа, семействата им получиха храни, лакомства, дрехи и подаръци за техните братя и сестри.
   Магията на празниците е в това да бъдем по-добри!
   Нека Коледата за тези семейства е щастлива и спокойна.
   Нека има здраве, мир и доброта за всички хора, щастливи и усмихнати деца!

 

 

 

ДГ „Щастливо детство” с конкурс и благотворителна кампания за предстоящите празници

Назад