Деца от Кубрат събраха над 500 лева за благотворителност

   Групата на младите предприемачи от 2-ри "Б" клас при СУ „Христо Ботев“ в Кубрат с класен ръководител Цветомира Стоянова организира днес благотворителен Коледен базар в най-голямото училище в лудогорския град. „Това е съвместна инициатива с родители и ученици по проект „Твоят час“. Децата се представиха със солени и сладки ястия, тематично подчинени на наближаващите празници“, каза ръководителят на инициативата Цветомира Стоянова.
   Днес събитието бе уважено от кмета на общината Алкин Неби, от завеждащия отдел „Просвета, култура и ТО“ Здравко Вутов, от директора на учебното заведение Росица Христова, много учители и родители. Идеята е част от събраните средства да се дарят на нуждаещи се, а останалите да се вложат за развиване на други бизнес идеи. Средства ще бъдат дарени и за Дома за възрастни хора край село Тертер, а набраната сума вече е 580 лева.

 

 

 

Деца от Кубрат събраха над 500 лева за благотворителност Деца от Кубрат събраха над 500 лева за благотворителност Деца от Кубрат събраха над 500 лева за благотворителност

Назад