Тържество за хората с увреждания от община Кубрат

   По случай Международния ден на хората с увреждания - 3 декември в Кубрат се състоя традиционното тържество. На него присъстваха кметът на община Кубрат Алкин Неби, директорът на Дирекция „Специализирана администрация“ Стефан Калинов, хора с увреждания от общината, деца, ученици, граждани.
   С поздравително слово към хората с увреждания се обърна председателят на Регионалната организация на СИБ в Разградска област Радослав Няголов. След това той връчи поздравителни адреси на хора и институции, подпомогнали общинската организация на инвалидите в Кубрат. На председателя бе подарена и икона на Св. Киприан, който е закрилник и покровител на болните, от семейство Средкови от Гърция. Прочетени бяха и поздравителни адреси от общинския кмет Алкин Неби, председателя на ПК „Наркооп“ - Кубрат Искра Антонова и от управителя на Дневния център за хората с увреждания в града Танжу Фетта.
   Имаше и богата концертна програма. Със свои изпълнения се представиха вокалната група към клуба на инвалида в Кубрат и състави и изпълнители към читалището в града. Тържественият концерт завърши с общо хоро. Накрая всички инвалиди от общината получиха пакети с подаръци.

 

 

 

Тържество за хората с увреждания от община Кубрат Тържество за хората с увреждания от община Кубрат Тържество за хората с увреждания от община Кубрат
Тържество за хората с увреждания от община Кубрат Тържество за хората с увреждания от община Кубрат Тържество за хората с увреждания от община Кубрат

Назад