МКБППМН - Кубрат сред номинираните за годишните награди на Доброволческа инициатива 2017 на Фондация Лале и Национален алианс за работа с доброволци (НАРД)

   Инициативата на МКБППМН и Клуб „Емпатия“ - „Подари играчка - усмихни дете“ е сред номинираните за годишните награди - Доброволчески инициативи 2017. Припомняме, че в навечерието на 1 юни - международният ден на детето, близо 30 деца доброволци към местната комисия, взеха участие в благотворителната кампания „Детето трябва да играе и да има играчки“. За няколко дни бяха събрани стотици играчки за деца в приемни семейства от село Бисерци за да имат щастливо и забавно лято. Според секретаря на комисията д-р Карагьозова – „Отрано децата трябва да развиват чувствителност, съпричастност, емпатия към деца и възрастни в неравностойно положение, а успешна форма затова е чрез преживяване или в поставяне в „обувките на другия“.
   Инициативата беше подкрепа от кметство село Бисерци и общински служители.

   МКБППМН - Кубрат

 

 

 

МКБППМН сред номинираните за годишните награди на Доброволческа инициатива 2017 на Фондация Лале и НАРД МКБППМН сред номинираните за годишните награди на Доброволческа инициатива 2017 на Фондация Лале и НАРД

Назад