Второ място за пожарникарите в Кубрат на турнир по тенис на маса в Русе

   Второ място, купа, медали и парична награда спечели отбора на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Кубрат на турнира по тенис на маса „КОРПО - Есен 2017“ в Русе.
   В турнира се надпреварваха 10 отбора от Североизточна България, като два от тях бяха от Лудогорския град. Второ и четвърто място извоюваха играчите на Противопожарната служба и Общинския детски комплекс в Кубрат. Първенци в турнира станаха Недко Ганчев, Сунай Самиев, Атанас Енчев и Мариян Пуйков от Русе. Второто място за Кубрат спечелиха тенисистите Цветелин Йорданов, Борислав Бончев и Андрей Черников. Изключително представяне за Кубрат направиха също Виктор Димитров и Константин Йорданов. „Голяма победа за кубратския тенис, въпреки условията и трудностите, с които се сблъскваме ежедневно. Нашите спортисти заслужават да бъдат победители, защото полагат неимоверни усилия и го заслужават“, каза за Радио Шумен треньорът Стойчо Стойчев.
   Турнирът по тенис на маса е проект на Спортен клуб по тенис на маса „Дунав“ - Русе с цел да се популяризира този спорт сред фирми, учреждения, сдружения и да допринесе за социалното сближаване на различни групи чрез спорт.

 

 

 

Второ място за пожарникарите в Кубрат на турнир по тенис на маса в Русе Второ място за пожарникарите в Кубрат на турнир по тенис на маса в Русе Второ място за пожарникарите в Кубрат на турнир по тенис на маса в Русе

Назад