Творби на автори от клуб ”Жарава” звучат в предаване на БНР

   На 20.10.2017 г. в града ни гостува екип на БНР с ръководител Весел Цанков - заместник-главен редактор „Драматургични форми, вечерни и съботно-неделни предавания”. В школата по изкуствата на НЧ „Св. св. Кирил и Методий - 1891” бе направен запис за предаването „Дядова ръкавичка” на БНР - Програма „Хумор, сатира и забава”, в което взеха участие членове на клуб „Жарава” - гр. Кубрат, почетни членове и гости на клуба.
   В предаването звучат творби на Димитър Атанасов, Дулинко Дулев, д-р Красимир Манолов, Павлин Савов и Здравко Вутов от „Жарава”, Александър Щинков и Христо Станчев от клуб „Хитър Петър и Настрадин ходжа ” - гр. Кърджали, Хачик Лебикян от гр. Русе и Антоанета Александрова от клуб „Охлюв” - гр. Исперих.
   В музикалната част на предаването звучат изпълнения на оркестър „Славяни” към читалището и на Александра Овчарова и Туана Незирова от школата по пеене. Текстовете четат Гинка Денчева, Стефан Димитров, Антоанета Александрова и Здравко Вутов.
   Предаването „Дядова ръкавичка” с нашето участие ще може да чуете на 05.11.2017 г. от 13:00 часа на вълните на БНР - Програма „Христо Ботев”.

 

 

 

Творби на автори от клуб ”Жарава” звучат в предаване на БНР Творби на автори от клуб ”Жарава” звучат в предаване на БНР
Творби на автори от клуб ”Жарава” звучат в предаване на БНР Творби на автори от клуб ”Жарава” звучат в предаване на БНР

Назад