В Кубрат гостува радиожурналиста Петър Пунчев

   В Кубрат се състоя литературна среща, организирана от община Кубрат и НЧ „Св. св. Кирил и Методий - 1891“ с известния радиожурналист Петър Пунчев. Той е съосновател на „Нощен блок“ на програма „Хоризонт“ на БНР и на радио „FM+“. Пред кубратската публика той представи втората си книга „Вие сте тук“.
   В началото той бе представен от секретаря на читалището Гинка Денчева. Предисловието на книгата бе прочетено от Здравко Вутов. Имаше и презентация на избрани моменти от живота и срещите на писателя.
   Петър Пунчев с увлечение разказа за преживяванията от пътуванията си в над 80 страни по света и от срещите си с известни личности. А те са повече от впечатляващи - Николай Гяуров, Висоцки, Мая Плисецкая, Мистер Сенко, принц Чарлз, Стинг и др. Четивото съчетава естетика, публицистика, политически коментари и интервюта с велики и световни хора на науката, духа, спорта и други. На зададените въпроси радиоводещия отговори изчерпателно.

 

 

 

В Кубрат гостува радиожурналиста Петър Пунчев В Кубрат гостува радиожурналиста Петър Пунчев В Кубрат гостува радиожурналиста Петър Пунчев

Назад