Училището в с. Бисерци отбеляза своя патронен празник

   На 7 декември тази година с пищно тържество ОУ „Н. Й. Вапцаров” с. Бисерци с директор Димитричка Ангелова отбеляза своя патронен празник. В украсеното фоайе на училището с балони, снимки и стихове на поета Вапцаров, учениците от всички класове изпълниха празничната програма - моменти от живота и творчеството на великия поет, стихове и песни в изпълнение на училищния хор с ръководител Гюлай Сеидова. Бяха връчени и награди на деца отличили се в двата конкурса - за рисунка и написване на творба /стихотворение, разказ или есе/ на тема „Аз и моето училище”.
   Кмета на селото Ирфан Мюзеллифов, представител на община Кубрат, бивши учители, представители на читалище „Стефан Караджа” бяха сред гостите на тържеството. Всички гости и родители бяха приятно издадени със специалния брой на училищния вестник „Звънче” подготвен специално за празника с богати материали и снимки, които разказват за живота на учители и ученици в родното училище.
   Празникът продължи с богата двучасова програма в дискотеката на селото с аниматори от град Русе, които подариха много емоционални минути и настроение на всички с игри и танци.
   
   Надие Карагьозова

 

 

 

Патронен празник на 'ОУ Н. Й. Вапцаров' с. Бисерци Патронен празник на 'ОУ Н. Й. Вапцаров' с. Бисерци Патронен празник на 'ОУ Н. Й. Вапцаров' с. Бисерци

 

Назад