МКБППМН с поздравителен адрес до своите приятели и партньори от Дневния център за възрастни с увреждания - Кубрат

   По случай 3-ти декември международния ден на хората с увреждания, МКБППМН - Кубрат поздрави своите приятели и партньори от ДЦВУ - Кубрат, като им отправи пожелания за здраве и вдъхновение във всеки нов ден.
   Има добро сътрудничество между МКБППМН и ДЦВУ. През годините са реализирани съвместни инициативи в ателието по рисуване с ръководител Росица Неделчева, която учи на тънкости при рисуването върху глина и стъкло доброволците и редовните участници на Клуб „Емпатия” при МКБППМН. Съвместните срещи са посветени на празниците от календара - Великден, Коледа, Баба Марта, които са носител не само на радост, но и на нравствено послание. Всички форми на работа, които повлияват положително върху детската личност трябва да бъдат използвани, защото знанието означава и превенция.

   МКБППМН - Кубрат

 

 

 

МКБППМН с поздравителен адрес до своите приятели и партньори от ДЦВУ - Кубрат МКБППМН с поздравителен адрес до своите приятели и партньори от ДЦВУ - Кубрат МКБППМН с поздравителен адрес до своите приятели и партньори от ДЦВУ - Кубрат

Назад