Информационна среща в Кубрат за съпричастността

   В Кубрат се проведе информационна среща, на която бе представена Националната кампания „Заедно за съпричастността“. Инициативата е на мрежата от 28-те информационни центъра в страната, в партньорство с БЧК и Управляващите органи на оперативните програми за периода 2014-2020 г.
   В срещата участваха Милена Виденова от администрацията на Министерския съвет, двамата зам.-кметове на общината, директорът на Областния секретариат на БЧК в Разград д-р Милена Кехайова, експертите в Областния информационен център в Разград Бехидже Ахмедова и Емил Чанков, директорът на Дирекция „Хуманни дейности“ при община Кубрат Стефан Калинов, директорът на Дневния център за хора с увреждания в Кубрат Танжу Фетта, ръководителят на Агробизнесцентъра в града Павлин Петров, кметове на кметства.
   Форумът бе открит от Бехидже Ахмедова. Д-р Кехайова представи накратко Оперативната програма за храни и/или основно материално подпомагане от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица в България за периода 2014-2020 г. Емил Чанков представи Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.

 

Назад