Открита приемна на ОИЦ-Разград в Кубрат

   Общинското ръководство, начело с кмета Алкин Неби, се срещна днес с екипа на Областния информационен център (ОИЦ) - Разград. Кметът Неби разговаря лично с директора на ОИЦ – Разград Юлиян Данаилов, а срещата се състоя на площад „Възраждане“ пред сградата на Общината.
   Акцентът на разговорите с местната общественост в Кубрат бе свързан с възможностите за подкрепа на проекти от европрограмите и от други източници за финансиране. На откритата приемна жители на Кубрат се запознаха с условията за кандидатстване по процедурите, допустимите дейности и разходи, които могат да включват проектните предложения, както и с крайните срокове за подаване на проекти. Експертите от ОИЦ - Разград представиха успешно и вече приключилите европроекти в Лудогорието.
   Събитието бе насочено към гражданите и местната общественост и то протече при спазване на мерките за безопасност по отношение на коронавируса. По време на визитата си екипът на ОИЦ - Разград раздаде информационни брошури, шапки, чантички и тениски с логото на центъра. Малко след срещата кубратският градоначалник, зам.-кметът Женифер Пойраз и председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеров се срещнаха и със служители от бюрото по труда в Кубрат, които също представиха информационни брошури на открито в центъра на лудогорския град.

 

 

 

Открита приемна на ОИЦ-Разград в Кубрат Открита приемна на ОИЦ-Разград в Кубрат Открита приемна на ОИЦ-Разград в Кубрат

Назад