Кубратчани с трудна победа над "Волов" гр. Шумен

   Ден преди националния празник на България "Кубрат" прие последния в класирането "Волов" /Шумен/. В двубоя домакините много трудно и с малко късмет стигнаха до победата. Гостите показаха по-добра игра, по-точно си взаимодействаха, но изпуснаха много изгодни положения за гол и това предопредели нещата.
   Кубратчани започнаха срещата с редица кадрови проблеми, поради наказани и контузени състезатели. Въпреки това те с желание се впуснаха в борбата за победата. Така в 15-та мин. Александър Недев откри резултата, като се възползва от неразбирателство в защитата на гостите. В 36-та мин. обаче "Волов" изравни с гол на Анъл Емилов.
   През втората част гостите от Шумен вече владееха играта. Те по-точно си подаваха и по-често печелеха борбата за първа топка. Направиха обаче и доста пропуски пред гола. И кубратчани ги наказаха. В 76-та мин. капитанът Ивелин Спасов след самостоятелна акция стигна до вратата на съперника и отбеляза победния гол - 2:1.
   Във временното класиране отборът на "Кубрат" заема осмо място с 5 победи, 3 равни срещи и 8 загуби, голова разлика - 27:25 и 18 точки. Водач е "Суворово" с 41 т., следван от "Спартак" /Варна/ - 36 т. и "Хитрино" - 31 т.
   В следващия 18-ти кръг съставът на "Кубрат" ще гостува на "Локомотив" /Русе/. Срещата е на 10 март, неделя, от 15.00 часа.

 

 

 

Кубратчани с трудна победа Кубратчани с трудна победа Кубратчани с трудна победа

 

Назад