В Кубрат откриха изложба-базар на ръчно изработени свещи

   Изложба-базар „Коледни светлини“ на ръчно изработени свещи, рисунки върху стъкло и апликации, беше открита в спортната зала в Кубрат. Сред гостите на събитието бяха кметът на oбщина Кубрат Алкин Неби, неговият заместник Орхан Мехмед, директорът на Дирекция „Специализирана администрация“ при Община Кубрат Стефан Калинов и н-к отдел „Просвета, култура и ТО“ Здравко Вутов.
   Откриването на изложбата направи директорът на Центъра за подкрепа за личностно развитие - Общински детски комплекс в Кубрат Светлана Димитрова. Поздрави към присъстващите деца, учители и граждани отправи Алкин Неби. „Аз благодаря на децата и техните ръководители за положеното старание и за тези прекрасни произведения, които са изложени тук! В мое лице и в лицето на Община Кубрат имате пълна подкрепа“, каза кметът на Кубрат. Ръчно изработените изделия и рисунки са изготвени от деца от училищата в село Сеслав и град Кубрат с ръководител Красимира Атанасова. Тази година със свои произведения са се включили и деца от група „Мечо пух“ от ДГ „Здравец“ в Кубрат с ръководител Даниела Накова.
   С набраните средства ще бъдат закупени материали за дейността на творческите ателиета, ще бъдат преведени средства и по сметка към Фонда за подпомагане на пострадали при бедствия, аварии и катастрофи на БЧК.

 

 

 

В Кубрат откриха изложба-базар на ръчно изработени свещи В Кубрат откриха изложба-базар на ръчно изработени свещи В Кубрат откриха изложба-базар на ръчно изработени свещи

Назад