Пресцентър

   Протокол за допълнително разпределение на пасища, мери и ливади от ДПФ за стопанската 2022-2023 г.
   Публикуван протокол за допълнително разпределение на пасища, мери и ливади от Държавния поземлен фонд - Разград, по реда на чл.37и от Закона за собствеността и ползването на земеделските земи, за стопанската 2022-2023 година за землищата от община Кубрат, област Разград.
   Дата на публикуване: 23.06.2022 г.
   Повече информация...   Над 400 самодейци пяха и танцуваха на сцената „Вълшебна плетеница -живи човешки съкровища“ в с. Юпер
   За четвърти път, след дълга пауза заради коронавирусната пандемия, в кубратското село Юпер стотици самодейци отново изплетоха вълшебна плетеница от живи човешки съкровища.
   Дата на публикуване: 20.06.2022 г.
   Повече информация...   С отлична реколта от ечемик откриха новия сезон в Кубратско
   Стартира приемането на новата реколта за 2022 година от ечемик в Кубратско. Първите, малко над 30 тона от най-ранната земеделска продукция ечемик, беше предоставена в модерната зърнобаза „Агрикс България“ ООД с база в град Кубрат, която отбеляза и четири години от създаването си в лудогорския град.
   Дата на публикуване: 20.06.2022 г.
   Повече информация...   Второкласници подариха албум „Златна книга“ на МКБППМН-Кубрат посветен на народното творчество
   Второкласници от ГЦОУД при СУ „Христо Ботев“-Кубрат с възпитател Павлинка Стоянова вдъхновени от образователно-превантивната програма на местната комисия „Сто поговорки-сто истини“ изработиха албум с различни жанрове от народното творчество.
   Дата на публикуване: 15.06.2022 г.
   Повече информация...   „Танцувай с Пагане“ отново събра десетки танцьори на сцената на Кубрат
   В Кубрат се проведе шестото издание на Националния фолклорен фестивал за български народни хора „Танцувай с Пагане“. Организатори на проявата бяха Община Кубрат, НЧ „Св. св. Кирил и Методий – 1891“ и танцовия състав – домакин „Пагане“ в Кубрат с ръководител Гинка Панчева.
   Дата на публикуване: 13.06.2022 г.
   Повече информация...   Лознишка детска градина дискутира образователния продукт „Усмивко и Сърдитко – знакови стимули за позитивно поведение“
   При повишен интерес премина организиранията на образователен семинар от д-р Айше Реджеб, директор на отдел „Образование и култура“ при Община Лозница по проекта „Компенсиращи модели и подкрепа за децата и учениците от град Лозница при образователна интеграция и превенция на вторична сегрегация“.
   Дата на публикуване: 13.06.2022 г.
   Повече информация...Архив Пресцентър