Пресцентър

   Международна визита на учители по проект „Our School, Our Playground“ по програма Еразъм+
   В периода 13.03 – 15.03.2018 г. средно училище „Христо Ботев“, град Кубрат, беше домакин на международна среща на учители от Гърция, Кипър, Италия, Турция, Румъния, Полша и Испания, етап от проекта „Our School, Our Playground“ по програма Еразъм+.
   Дата на публикуване: 16.03.2018 г.
   Повече информация...   Концерт на националния фолклорен ансамбъл „Филип Кутев“ в Кубрат
   Националният фолклорен ансамбъл „Филип Кутев“ изнесе грандиозен концерт в Кубрат. Съвместните изяви на най-големия български фолклорен ансамбъл и читалищните състави в лудогорския град бяха аплодирани от многобройна публика.
   Дата на публикуване: 16.03.2018 г.
   Повече информация...   Шестокласници от с. Беловец и гр. Кубрат премериха знания по история
   Възпитаници от 6-ти клас при ОУ „Христо Смирненски“ в Кубрат и ОУ „Васил Левски“ в с. Беловец се състезаваха на историческа тематика, посветена на 140 годишнината от освобождението на България.
   Дата на публикуване: 16.03.2018 г.
   Повече информация...   Английската школа в СУ „Христо Ботев“ - Кубрат с три награди от театрален фестивал в Ловеч
   С три награди се завърнаха ученици от СУ „Христо Ботев“ - Кубрат от националния кръг на Фестивала на авторската драматургия и театър на английски език, предаде информационния сайт „DarikNews.bg“.
   Дата на публикуване: 14.03.2018 г.
   Повече информация...   Третокласници от СУ „Христо Ботев“ - Кубрат почетоха своя патрон
   Читалищната библиотека в Кубрат организира проява, посветена на 170-годишнината от рождението на Христо Ботев. В нея участваха учениците от третите класове на СУ „Христо Ботев“ - Кубрат.
   Дата на публикуване: 14.03.2018 г.
   Повече информация...   Обществено обсъждане на Проект за изменение и допълнение на Програмата за управление на отпадъците на община Кубрат за периода 2015 – 2020 г.
   На основание чл. 69, ал. 2 от Административно процесуалния кодекс във връзка с чл. 52, ал. 3, т. 2 от Закона за управление на отпадъците представям на Вашето внимание в срок до 13.04.2018 г. всички заинтересовани лица могат да подадат своите писмени предложения и възражения по отношение на изготвения проект.
   Дата на публикуване: 13.03.2018 г.
   Повече информация...Архив Пресцентър