Пресцентър

   Образователно-информационна кампания за превенция на ранните бракове
   МКБППМН-Кубрат, стартира на 14 октомври 2019 год., образователно-информационната кампания по теми, които са чувствителни и налагат постоянна превенция и информираност. Сред тях е и темата за ранните бракове. Проблемът с ранните бракове и беше дискутиран с учениците от 8 „а“ и 8 „б“ на Професионалната гимназия в Кубрат в часа на класа.
   Дата на публикуване: 17.10.2019 г.
   Повече информация...   СУ “Христо Ботев“ - гр. Кубрат започна работата по проект From Inclusive Education to Real Scale Transfer (FIERST)
   СУ “Христо Ботев“ - гр. Кубрат започна работата по проект From Inclusive Education to Real Scale Transfer (FIERST). Проектът е финансиран от Програма Еразъм+, Ключова дейност 3: Подкрепа за реформиране на политиките, Социално включване, на Европейската комисия.
   Дата на публикуване: 17.10.2019 г.
   Повече информация...   Кубрат отбеляза Деня на българската община
   С вдигане на флаговете на Република България и на общината започна тържеството в Кубрат по повод Деня на българската община. На тържествената церемония присъстваха изпълняващия длъжността кмет на общината Орхан Мехмед, заместник-кметът Женифер Пойраз, директори на дирекции, началници на отдели, служители в общинската администрация, ученици и граждани.
   Дата на публикуване: 13.10.2019 г.
   Повече информация...   Поздравителен адрес от Вр. И. Д. Кмет на Община Кубрат по случай 12 октомври - Ден на българската община
   На 12 Октомври за 21-ви път отбелязваме Деня на българската община!
   Приемете най-искрени благодарности за Вашия неуморен труд в името на жителите на община Кубрат! Нека професионализмът и опитът са в основата на всичките Ви решения и действия! Бъдете отговорни и последователни!
   Дата на публикуване: 11.10.2019 г.
   Повече информация...   Предстоящо заседание на Общински съвет - Кубрат на 17.10.2019 г.
   Публикуван дневен ред на предстоящата сесия на Общински съвет - Кубрат на 17.10.2019 г.
   Дата на публикуване: 11.10.2019 г.
   Повече информация...   МКБППМН-Кубрат излъчи и награди „Посланици на четенето“
   В навечерието на празника на Общината и по случай 70-годишния юбилей на град Кубрат, МКБППМН-Кубрат инициира поредното търсене на светлите примери сред децата. Позитивното начинание, подкрепи момчета от началния и прогимназиален курс, които имат изградено отношение и траен интерес към книгата.
   Дата на публикуване: 10.10.2019 г.
   Повече информация...Архив Пресцентър