Пресцентър

   Зонален първенец е ХК „Кубрат” - момчета до 11 години
   В спортната зала в Кубрат се проведе третия последен турнир от първенството по хандбал за момчета до 11 години в зона "Черно море". В него участваха отборите на "Шумен", "Локомотив" /Варна/, "Спартак" /Варна/, "Локомотив" /Каспичан/ и "Кубрат".
   Дата на публикуване: 22.04.2019 г.
   Повече информация...   Кубратчани са носители на голямата купа от турнира "Мемориал Веселин Стойчев - Фанто"
   В продължение на два дни в спортната зала в Кубрат се проведе второто издание на турнира по хандбал - Мемориал "Веселин Стойчев - Фанто" за момчета до 11 години. Фанто е емблематичен кубратски хандбалист, положил началото на тази игра в Кубрат, живял през периода 1952 - 2015 г. Организатори на проявата бяха община Кубрат и ХК "Кубрат".
   Дата на публикуване: 22.04.2019 г.
   Повече информация...   Разделно събиране на отпадъци от опаковки
   Скъпи съграждани,
   Общинска администрация град Кубрат Ви уведомява, че на територията на нашата община, съвместно с организация по оползотворяване „ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ” АД са разположени нови контейнери за разделно събиране на отпадъците от опаковки, тип „иглу”. На 17-18.04.2019г. бяха поставени нови трицветни контейнери на ключови места в село Севар, село Беловец и село Бисерци, община Кубрат.
   Дата на публикуване: 22.04.2019 г.
   Повече информация...   Благодарствен адрес за поддържано дворно място и градина
   Уважаеми съграждани,
   Изказвам сърдечна благодарност за Вашите усилия и труд, че сте превърнали нашият град в едно по-добро и по-красиво място за живеене!
   Алкин Неби
   Кмет на Община Кубрат
   Дата на публикуване: 18.04.2019 г.
   Повече информация...   Публикуван Протокол №1 / 16.04.2019 г. на комисията по процедура за избор на финансова/кредитна институция относно поемането на дългосрочен общински дълг
   Публикуван e Протокол №1 / 16.04.2019 г. на комисията, назначена със Заповед №271 от 16.04.2019 г. на кмета на община Кубрат със задача да разгледа, оцени и класира постъпилите оферти по обявената процедура за избор на финансова/кредитна институция относно поемането на дългосрочен общински дълг.
   Дата на публикуване: 18.04.2019 г.
   Повече информация...   Кубратски ученици от СУ „Христо Ботев“ са лудогорските младши посланици на Европейския парламент
   Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен, заместник областният управител Нурие Црънгалова и главният секретар в Областна администрация Михаил Тодоров се срещнаха с ученици от СУ „Христо Ботев“ - Кубрат, предаде информационния сайт „DarikNews.bg“. Учебното заведение е единственото в Област Разград училище посланик на Европейския парламент.
   Дата на публикуване: 18.04.2019 г.
   Повече информация...Архив Пресцентър