Пресцентър

   Съобщение по чл. 66 от АПК
   Общинска администрация - Кубрат публикува настоящото съобщение на основание чл. 66 от АПК, с което се уведомяват всички заинтересовани лица, че е издадена заповед на кмета на община Кубрат за погасено право на строеж по давност.
   Дата на публикуване: 24.09.2021 г.
   Повече информация...   Кубрат отбеляза 113 години от Независимостта на България
   Жителите на град Кубрат и местната общественост отбелязаха с церемония и празнична програма 113 години от обявяването на Независимостта на България.
   Дата на публикуване: 23.09.2021 г.
   Повече информация...   Поздравителен адрес от кмета на община Кубрат Алкин Неби по повод 22 септември - Деня на Независимостта на България
   Скъпи съграждани,
   Приемете моите най-искрени поздрави по повод националния празник на Р България - Деня на независимостта!
   На 22 септември се навършват 113 години от провъзгласяването на независимостта на България и признаването на нейния суверенитет от великите сили. С този акт нашата страна - една от най-старите държави в Европа, отново се появява на световната карта.
   Дата на публикуване: 20.09.2021 г.
   Повече информация...   Покана за тържествено честване на 22 септември - Деня на Независимостта на България
   На 22-ри септември 2021 г., сряда, от 11:00 ч., Община Кубрат кани всички граждани и гости на града на пл. „Възраждане“, на тържествена церемония по издигане на националния флаг на Р България в чест на 113 години от обявяването на независимостта на Княжество България и на празничен концерт на деца от СУ „Христо Ботев“ и на съставите при читалище „Св. св. Кирил и Методий-1891".
   Дата на публикуване: 20.09.2021 г.
   Повече информация...   Училищният звънец удари и в Кубрат
   С много усмивки, с десетки цветни балони в небето, с надежди и слънчеви емоции стартира новата учебна година в община Кубрат.
   Дата на публикуване: 16.09.2021 г.
   Повече информация...   Обявление от Общинска служба по земеделие - Кубрат
   На основание чл. 74, ал. 3 и 4 от Правилника за прилагане на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи, уведомяваме собствениците и ползвателите на земеделски земи, че във връзка със сключването на споразумения за ползването на масивите за стопанската 2021/2022 година за землищата Беловец, Бисерци, Звънарци, Точилари и Юпер на територията на община Кубрат, област Разград са изготвени проект на карта на масивите за ползване и регистър на имотите към нея.
   Дата на публикуване: 16.09.2021 г.
   Повече информация...Архив Пресцентър