Пресцентър

   Наградиха победителите в XIV Национален конкурс за хумор и сатира в Кубрат
   Кметът на Община Кубрат Алкин Неби бе гост на тържествена церемония в град Кубрат, на която бяха връчени наградите на победителите в четиринадесетия национален конкурс за хумор и сатира. Събитието стартира с издигане флага на кубратския хумористичен клуб "Жарава".
   Дата на публикуване: 13.06.2021 г.
   Повече информация...   Покана за окриване на XIV Национален конкурс за хумор и сатира - Кубрат 2021
   Община Kубрат, Клуб на хумориста „Жарава“ и Програма „Хумор и сатира“ на БНР канят жителите и гостите на гр. Кубрат на откриването на XIV Национален конкурс за хумор и сатира Кубрат 2021.
   Дата на публикуване: 09.06.2021 г.
   Повече информация...   Информация за напредъка по проект „Модернизация на кухненското оборудване за Домашен социален патронаж гр. Кубрат“
   В изпълнение на договор рег.№ РД 04-15/21.01.2021 г., за съвместна дейност с Фонд „Социална закрила“, Община Кубрат сключи договор за обществена поръчка № 59/04.06.2021г., с „ХОТ ТРЕЙД” ЕООД за доставка на оборудване по проект „Модернизация на кухненското оборудване за Домашен социален патронаж гр. Кубрат“.
   Дата на публикуване: 09.06.2021 г.
   Повече информация...   Бюлетин за планови прекъсвания на Електроразпределение Север АД
   На 10.06.2021 г. от 09:00 ч. до 16:30 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Звънарци, Базови станции на мобилните оператори и ПС на "Водоснобдяване Дунав".
   Дата на публикуване: 09.06.2021 г.
   Повече информация...   Секретарят на МКБППМН-Кубрат модерира кръгла маса за културното многообразие в Разград
   Кръгла маса на тема „Културното многообразие на Лудогорието“ се проведе на 4 юни 2021 г. в Регионалния исторически музей в Разград. Форумът се реализира по проект "Обредните моменти и игри при различните етноси в Лудогорието", с ръководител д-р Айше Реджеб.
   Дата на публикуване: 09.06.2021 г.
   Повече информация...   Децата на ДГ „Здравец” в Кубрат получиха своите удостоверения за завършване
   20 деца от подготвителна група „Мики Маус“ към Детска градина (ДГ) „Здравец“ в град Кубрат получиха удостоверенията си за завършено предучилищно образование. Радостното тържество се проведе в центъра на лудогорския град в присъствието на учители, родители и близки на децата. Вече бившите възпитаници на градината бяха поздравени лично от своите госпожи – Гергана Георгиева и Имрен Кърмъзъ.
   Дата на публикуване: 07.06.2021 г.
   Повече информация...Архив Пресцентър