Пресцентър

   МКБППМН-Кубрат награди призьорите в конкурса „Ученик за пример“
   Сред море от балони и позитивни символи се състоя тържествената церемония по награждаването на учениците отличени с приза „Ученик за пример“ в организирания от МКБППМН-Кубрат конкурс. На 15 май 2019 година в ритуалната зала на местното читалище, 38 ученика отличени с приза „Ученик за пример“ от 6 общински училища получиха своите грамоти и награди.
   Дата на публикуване: 16.05.2019 г.
   Повече информация...   Годишен концерт на вокална група „Лудогорски полъх“ - гр. Кубрат
   Музикалният концерт „Под липите с песен и въздишка“ на вокална група за стари градски песни „Лудогорски полъх“ с ръководител Гинка Денчева, събра любителите на старата градска песен в ритуалната зала на местното читалище в Кубрат на 14 май 2019 година.
   Дата на публикуване: 15.05.2019 г.
   Повече информация...   Предстоящо заседание на Общински съвет - Кубрат на 21.05.2019 г.
   Публикуван дневен ред на предстоящата сесия на Общински съвет - Кубрат на 21.05.2019 г.
   Дата на публикуване: 15.05.2019 г.
   Повече информация...   Малките кубратски хандбалисти се срещнаха с общинското ръководство
   На среща с общинското ръководство на Кубрат бяха малките хандбалисти на ХК "Кубрат" на възраст до 11 години. Те се завърнаха от държавните финали в Горна Оряховица като вицешампиони на България в своята възрастова група. Треньор на отбора и Йордан Джипов.
   Дата на публикуване: 14.05.2019 г.
   Повече информация...   Наградиха победителите в Националния хумористичен конкурс в Кубрат
   За дванадесети път втората столица на хумора в България след Габрово - Кубрат посрещна хумористи, сатирици и карикатуристи от цялата страна и Турция. На тържеството бяха наградени победителите в Дванадесетия национален хумористичен конкурс "Кубрат 2019". Той бе организиран от Община Кубрат, Българско национално радио - програма "Христо Ботев", НЧ "Св. Св. Кирил и Методий - 1891" и Клуб на хумориста "Жарава" в Кубрат.
   Дата на публикуване: 13.05.2019 г.
   Повече информация...   Панорама на средното образование в Кубрат
   В спортната зала в Кубрат се състоя Панорама на средното образование. Организатори бяха Професионалната гимназия и СУ "Христо Ботев", с подкрепата на община Кубрат.
   Дата на публикуване: 11.05.2019 г.
   Повече информация...Архив Пресцентър