Пресцентър

   Предстоящо заседание на Общински съвет - Кубрат на 30.06.2017 г.
   Публикуван дневен ред на предстоящата сесия на Общински съвет - Кубрат на 30.06.2017 г.
   Дата на публикуване: 23.06.2017 г.
   Повече информация...   Блоково тържество в Кубрат
   Под наслов „44 години заедно“ живеещите в блок „Орфей“ в Кубрат се спретнаха междусъседско тържество. Инициатор на идеята е една от първите обитатели на блока и бивша завеждаща отдел „Култура“ при общината Феодора Илиева. На събитието присъстваха кметът на община Кубрат Алкин Неби и почетния гражданин на Кубрат и член на Управителния съвет на СНЦ „Гражданско сдружение Кубрат“ Ахмед Мерданов.
   Дата на публикуване: 23.06.2017 г.
   Повече информация...   Започна жътвената кампания в Кубратско
   За първа година край село Юпер тържествено бе открита жътвeната кампания в Община Кубрат. На празника присъстваха кметът на лудогорския град Алкин Неби, директорът на Областната дирекция „Земеделие“ – Разград Валентина Френкева, зам.-кметът Орхан Мехмед, председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеров, директорът на Общинска служба „Земеделие“ в Кубрат Анелия Каменова, кметове на кметства, земеделски производители и други.
   Дата на публикуване: 23.06.2017 г.
   Повече информация...   120 години образователно дело в село Равно
   В запомнящо се тържество се превърна честването на 120-годишния юбилей на образователното дело в кубратското село Равно. Основен дял за това има читалищното настоятелство с председател Рушен Халилова. На тържеството присъства цялото ръководство на община Кубрат, начело с кмета на общината Алкин Неби, неговите заместници Орхан Мехмед и Женифер Пойраз, председателят на общинския съвет Хюсеин Юмеров, директорът на Дирекция „СА“ към общината Стефан Калинов, голяма част от общинските съветници.
   Дата на публикуване: 21.06.2017 г.
   Повече информация...   Общо 42 ученици за последен път прекрачиха училищния праг на ОУ „Христо Смирненски“ - Кубрат
   В двора на ОУ „Христо Смирненски“ в Кубрат се състоя тържество по повод завършването на учебната година за учениците от 5 до 8 клас. За първи път тази година два випуска за последен път прекрачиха училищния праг. Това са 24 ученици от седми и 18 от осми клас.
   Дата на публикуване: 21.06.2017 г.
   Повече информация...   Единствената жена състезател по офроуд направи дарение за Помощното училище в Кубрат
   Единствената жена състезател по офроуд в България Мерлин Мехмедова от Кубрат направи дарение в Помощното училище - интернат „Д-р Петър Берон“ в лудогорския град. Това е втората благотворителна акция на младата състезателка за това училище.
   Дата на публикуване: 21.06.2017 г.
   Повече информация...Архив Пресцентър