Пресцентър

   Деца от Кубрат събраха над 500 лева за благотворителност
   Групата на младите предприемачи от 2-ри "Б" клас при СУ „Христо Ботев“ в Кубрат с класен ръководител Цветомира Стоянова организира днес благотворителен Коледен базар в най-голямото училище в лудогорския град.
   Дата на публикуване: 18.12.2017 г.
   Повече информация...   Коледни подаръци за деца в неравностойно положение
   В Кубрат се състоя традиционната коледна среща на деца в неравностойно положение. На нея присъстваха кметът на община Кубрат Алкин Неби, неговият заместник Орхан Мехмед, директорът на Дирекция „СА“ Стефан Калинов, завеждащият отдел „Просвета, култура и ТО“ към общината Здравко Вутов.
   Дата на публикуване: 18.12.2017 г.
   Повече информация...   Информация за изпълнение на проекта „Пъстри камъчета” в СУ „Христо Ботев” - гр. Кубрат
   На 18.10.2017 г. в СУ „Христо Ботев“ - гр. Кубрат се проведе родителска среща, свързана със стартиране на проект „Пъстри камъчета“, финансиран по КП 33.16-2017 от ЦОИДУЕМ. Ръководителят на проекта Пламена Овчарова запозна присъстващите с целите и задачите на проекта, както и с продължителността и общата му стойност.
   Дата на публикуване: 18.12.2017 г.
   Повече информация...   Отчетно събрание на общинския съвет на БЧК в Кубрат
   В Кубрат се проведе годишното отчетно събрание на общинския съвет на БЧК. На него присъстваха заместник-кметът на община Кубрат Орхан Мехмед, директорът на Областния съвет на БЧК д-р Милена Кехайова, директорът на Дирекция „СА“ към община Кубрат Стефан Калинов, кметове, председатели на дружества, доброволци.
   Дата на публикуване: 18.12.2017 г.
   Повече информация...   Коледна седянка в Кубрат
   В ритуалната зала на читалището в Кубрат бе организирана коледна седянка за най-малките жители на града. Присъстваха деца, ученици, родители и близки, граждани. В залата бе подредена изложба на ръчно изработени сурвакници и коледни картички от деца.
   Дата на публикуване: 18.12.2017 г.
   Повече информация...   Коледен куиз в СУ „Христо Ботев“ в Кубрат
   СУ „Христо Ботев“ в Кубрат отново изненада обществеността с нещо ново. То проведе благотворителен коледен куиз, осъществен от учениците от 5, 6, 7 и 8 клас. За втора поредна година училището си партнира с програмата „Заедно в час“, която цели подобряване качеството на българското образование и равен старт в живота за всяко дете.
   Дата на публикуване: 14.12.2017 г.
   Повече информация...Архив Пресцентър