Пресцентър

   Продължава обновяването на пътната инфраструктура в Кубрат
   Кметът на Община Кубрат Алкин Неби и неговият заместник Мирослав Йорданов днес извършиха инспекция в кубратския квартал "Дряново", а повода за кметската визита – проверка на строително-ремонтните дейности, които се извършват на ул. "Назъм Хикмет" по проект за реконструкция на части от улична мрежа в кубратския квартал и село Савин. Първата копка за цялостното асфалтиране на най-голямата квартална улица в "Дряново" бе направена на 5 юни 2020 г.
   Дата на публикуване: 12.08.2020 г.
   Повече информация...   Бюлетин за планови прекъсвания на Електроразпределение Север АД
   В периода 11.08.2020 - 17.08.2020 от 09:00 ч. до 16:30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Кубрат - кв. Дряново, улиците: част от "Назъм Хикмет", "Родина", "Вихрен", "Бузлуджа", "Огоста", "Ропотамо", "Стефан Стамболов", "Т. Каблешков", базови станции на Нетуоркс, казани, база "Мелоплам", Сортови семена, ДЗС Кубрат, ЗК Беловец, фирма "Инстрой" Беловец, Базова станция А1. Прекъсванията ще се състоят в делничните дни за посочения период.
   Дата на публикуване: 12.08.2020 г.
   Повече информация...   След дълги години на мълчание часовниковата камбана в Кубрат отново звънна
   Община Кубрат възстанови изцяло работата на часовниковия механизъм, който е разположен в кулата, част от сградата на общинската администрация в Кубрат.
   Дата на публикуване: 10.08.2020 г.
   Повече информация...   Осигуряват ново оборудване за дома за възрастни край с. Тертер
   Община Кубрат, в качеството си на бенефициент, сключи административен Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ с Държавен фонд „Земеделие“ и СНЦ „МИГ Завет – Кубрат“. Това се случи днес в град Разград на среща с директора на Областна дирекция на ДФ „Земеделие“- Разград Айдън Велиев, кметът на Община Кубрат Алкин Неби и председателя на УС на СНЦ „МИГ Завет – Кубрат“ Халиме Добруджан.
   Дата на публикуване: 10.08.2020 г.
   Повече информация...   Община Кубрат реконструира декоративен мост
   Служители на Община Кубрат извършват основна реконструкция на декоративния мост в Градски парк „Омол“ в Кубрат. Бяха подменени носещи дъски и други части от реконструкцията на красивото съоръжение.
   Дата на публикуване: 10.08.2020 г.
   Повече информация...   Община Кубрат назначи още нови работници
   Нови 14 човека – озеленители и работници по поддръжка, бяха назначени на работа към Община Кубрат. Това се случи в присъствието на кмета Алкин Неби, председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеров и зам.-кметът Мирослав Йорданов.
   Дата на публикуване: 05.08.2020 г.
   Повече информация...Архив Пресцентър