Пресцентър

   В Кубрат се проведе форум за проблемите сред младежите
   Първи форум за проблемите сред младежите „Какво да кажем на младите хора?“ се проведе днес в Кубрат, предаде информационния сайт „Kubrat News“. Той бе организиран от Сдружение „Младежки форум 2001 - Разград“ по проект „Младежки информационно-консултански център“ с ръководител Диляна Станчева и лектор Светлин Симеонов.
   Дата на публикуване: 22.11.2017 г.
   Повече информация...   МКБППМН организира обучение на тема „Превенция на сексуално-рисково поведение“
   МКБППМН и Клуб „Емпатия“, който подпомага превантивната дейност на комисията, организира серия от посещения сред учениците на тема „Превенция на сексуално-рисково поведение“ по метода деца-обучители или по известна като „връстници обучават връстници“.
   Дата на публикуване: 22.11.2017 г.
   Повече информация...   Програма за коледните и новогодишни празници 2018 г.
   Пълна програма за предстоящите коледните и новогодишни празници 2018 г.
   Дата на публикуване: 17.11.2017 г.
   Повече информация...   Седмица на предприемачеството в ПГ - Кубрат
   За първи път Професионалната гимназия в Кубрат се включи в Седмицата на предприемачеството /13 - 17 ноември/. Тя преминава под егидата на „Джуниър Ачийвмънт“ - България, международна организация, работеща за утвърждаване на иновациите и обучение в предприемачество на младите хора.
   Дата на публикуване: 17.11.2017 г.
   Повече информация...   „Сладко хоро“ в Деня за борба с диабета в Кубрат
   Във връзка със Световния ден за борба с диабета СНЦ „Диабет - Кубрат“ организира общоградска проява. Диабетици, младежи и граждани се включиха в националната инициатива „Сладко хоро“, която се провежда под мотото „Диабетът не ни спира“.
   Дата на публикуване: 15.11.2017 г.
   Повече информация...   Обществено обсъждане на план-сметка за необходимите разходи по ЗМДТ за битови отпадъци през 2018 г. и определяне на такса за битови отпадъци за 2018 г.
   На основание чл. 66, ал. 3, т. 2 от Закона за местните данъци и такси проектът на решение за одобряване на план-сметката заедно с проектите на доклад на вносителя и на план-сметката се публикуват за обществено обсъждане на интернет страницата на общината в срока по чл. 69, ал. 2 от Административно-процесуалния кодекс, който е не по-кратък от един месец от деня на уведомяването.
   Дата на публикуване: 13.11.2017 г.
   Повече информация...Архив Пресцентър