Пресцентър

   Покана по случай 1 юни - Ден на детето
   По случай 1 юни - Международен ден на детето, Община Кубрат кани децата на града и общината на 1 юни 2017 г. от 10.00 ч. в Спортната зала в гр. Кубрат.
   Дата на публикуване: 30.05.2017 г.
   Повече информация...   Заключителен концерт на деца от Кубрат
   По традиция, в края на учебната година, учениците от клуб „Музика” към СУ „Христо Ботев” и инструменталистите от музикална школа „Стринджендо” /Ускорение/ в Кубрат с ръководител Сийка Русева изнесоха заключителен концерт. Клуб „Музика” бе създаден по проект „Твоят час”.
   Дата на публикуване: 30.05.2017 г.
   Повече информация...   Деца от приемни семейства с играчки за 1-ви юни
   „Подари играчка - усмихни дете” така нарече поредната си благотворителна кампания местната комисия посветена на 1-ви юни международният ден на детето. МКБППМН - Кубрат призова доброволците от Клуб „Емпатия” да съберат играчки в подкрепа на деца, които от скоро се радват на своите нови домове и семейства.
   Дата на публикуване: 30.05.2017 г.
   Повече информация...   Дни на отворените врати в Център за предоставяне на услуги за ранно детско развитие - гр. Кубрат
   На 27 и 28 април 2017 г. в „Център за предоставяне на услуги за ранно детско развитие – гр. Кубрат“ се проведоха Дни на отворените врати, като част от дейностите по информиране и публичност на проект “Предоставяне на интегрирани социални услуги за деца и родители от уязвимите групи в Община Кубрат”.
   Дата на публикуване: 29.05.2017 г.
   Повече информация...   Проведено заседание на Общински съвет - Кубрат на 25.05.2017 г.
   С две съобщения на председателя на местния парламент в Кубрат Хюсеин Юмеров започна последното заседание. Първо бе оповестено решението за образуване на нова група от петима съветници „Бъдеще за Кубрат“ с председател и говорител д-р Хюсеин Карасюлейман.
   Дата на публикуване: 29.05.2017 г.
   Повече информация...   Спортен празник в ДГ „Щастливо детство” гр. Кубрат
   По случай 1-ви юни – Денят на детето и патронен празник на детското заведение в ДГ „Щастливо детство” гр. Кубрат се проведе спортен празник на тема „При нас е весело”.
   Дата на публикуване: 29.05.2017 г.
   Повече информация...Архив Пресцентър