Пресцентър

   Дарителска кампания
   Уважаеми съграждани,
   Страната ни се намира в безпрецедентна ситуация, овладяването на която изисква личната ангажираност на всеки един от нас.
   Ресурсите на държавата и възможностите на Общините са ограничени. Всеки, който има желание и възможности да помогне, може да се включи!
   Дата на публикуване: 03.04.2020 г.
   Повече информация...   Промени в културния календар на община Кубрат
   Поради сложната епидемиологична обстановка в страната, културните мероприятия от общинския културен календар, попадащи в карантинния период се отлагат за неопределено време. Участниците в Националния конкурс за хумор и сатира могат да изпращат творби до края на месец април.
   Дата на публикуване: 01.04.2020 г.
   Повече информация...   Благодарствено писмо
   Община Кубрат изказва благодарност на фирмите ЕТ „ПРЕСТИЖ“ и „НИГЕ – ФЕШЪН“ ООД за предоставените безвъзмездно маски за многократна употреба, така необходими в условията на борба с разпространението на COVID-19!
   Дата на публикуване: 27.03.2020 г.
   Повече информация...   Уведомление от отдел „ОСОПИД“
   Във връзка с въведената в страната извънредна обстановка, поради COVID-19, предвид намаления пътникопоток и от съображения за сигурност на пътуващите от 21.03.2020 г., временно няма да се изпълняват, до второ нареждане, автобусните линии по общинската, областната и републиканската транспортна схема възложени от Община Кубрат на фирма „Транс-2009“ ЕООД.
   Дата на публикуване: 26.03.2020 г.
   Повече информация...   Предпазни маски и за възрастни хора в Кубратско
   Местна шивашка фирма в Кубрат осигури предпазни маски за домуващите хора в Дома за възрастни край кубратското село Тертер. Дарението се осъществи чрез съдействието на Община Кубрат и кмета Алкин Неби.
   Дата на публикуване: 24.03.2020 г.
   Повече информация...   Борбата с коронавируса в Кубрат продължава
   Усилено продължава прилагането на превантивни мерки срещу разпространението на коронавируса (COVID-19) в община Кубрат. Дезинфекцията в града и на територията на цялата община продължава.
   Дата на публикуване: 18.03.2020 г.
   Повече информация...Архив Пресцентър