Пресцентър

   Предстоящо заседание на Общински съвет - Кубрат на 24.10.2017 г.
   Публикуван дневен ред на предстоящата сесия на Общински съвет - Кубрат на 24.10.2017 г.
   Дата на публикуване: 18.10.2017 г.
   Повече информация...   Ученици от Кубрат участваха във военно обучение
   Ученици от деветите и десетите класове на СУ „Христо Ботев“ в Кубрат участваха в комплексно занятие по военна подготовка, което се проведе в спортната зала в града.
   Дата на публикуване: 16.10.2017 г.
   Повече информация...   Партньорска среща организира МКБППМН - Кубрат
   „Не на езика на омразата – да на позитивното, красиво и пълноценно общуване“ – е темата, която събра отново МКБППМН - Кубрат и нейният партньор библиотеката към читалище „Стефан Караджа 1928“ в село Бисерци на 13 октомври 2017 г. От две години местната библиотека участва в популяризирането на образователно-информационните плакати на комисията предназначени за деца и родители.
   Дата на публикуване: 16.10.2017 г.
   Повече информация...   Кубратският градоначалник получи урна с пръст от гроба на хан Кубрат
   Денят на българската община бе отбелязан тържествено и в Кубрат. На ритуала присъстваха кметът на община Кубрат Алкин Неби, неговите заместници Орхан Мехмед и Женифер Пойраз, председателят на общинския съвет Хюсеин Юмеров, общински съветници, служители в общинската администрация, членове на ученическия парламент в СУ „Христо Ботев“ - гр. Кубрат, граждани.
   Дата на публикуване: 13.10.207 г.
   Повече информация...   В Кубрат гостува радиожурналиста Петър Пунчев
   В Кубрат се състоя литературна среща, организирана от община Кубрат и НЧ „Св. св. Кирил и Методий - 1891“ с известния радиожурналист Петър Пунчев. Той е съосновател на „Нощен блок“ на програма „Хоризонт“ на БНР и на радио „FM+“. Пред кубратската публика той представи втората си книга „Вие сте тук“.
   Дата на публикуване: 12.10.2017 г.
   Повече информация...   Втора информационна среща на ОИЦ - Разград в Кубрат
   В Кубрат се проведе втората информационна среща на Областния информационен център /ОИЦ/ - Разград на тема: „Актуални и предстоящи процедури по европрограмите“. На нея присъстваха заместник-кметовете на община Кубрат Орхан Мехмед и Женифер Пойраз, директорът на дирекция „Специализирана администрация“ към общината Стефан Калинов, общински съветници, кметове на населени места, служители в общинската администрация, представители на бизнеса и др.
   Дата на публикуване: 11.10.2017 г.
   Повече информация...Архив Пресцентър