Пресцентър

   Деца от Кубрат участваха в Детска академия по безопасност в Разград
   Петък 13 юли - запечата две хубави събития за децата на Клуб „Емпатия“. По покана на директора на ОДМВР-Разград старши комисар Ивайло Йовчев, деца от Клуб „Емпатия“ към МКБППМН-Кубрат взеха участие на 13 юли 2018 година в първия модул на 18-то издание на Детска полицейска академия.
   Дата на публикуване: 13.07.2018 г.
   Повече информация...   Обявление за прием на документи за подбор на кандидати за съдебни заседатели към Окръжен съд - Разград
   Във връзка с изтичане мандата на съдебните заседатели към Окръжен съд - Разград, Общински съвет Кубрат открива процедура по набиране на документи на кандидати за съдебни заседатели към Окръжен съд - Разград.
   Дата на публикуване: 13.07.2018 г.
   Повече информация...   Секретарят на МКБППМН-Кубрат с награда от международен конкурс
   Сред наградените в петия международен конкурс на тема: „Гражданското образование – формиране на ценностни нагласи у младото поколение” - за устойчиво качествено обучение, възпитание, развитие и социализация на децата и учениците - 2018 г. е и секретарят на МКБППМН-Кубрат д-р Надие Карагьозова.
   Дата на публикуване: 11.07.2018 г.
   Повече информация...   Секретарят на МКБППМН поздрави библиотекарките от Кубрат
   На 10 юли 2018 година, секретарят на МКБППМН изненада библиотекарките в Кубрат. Повод за посещението и стана тяхната лятна инициатива „Лятно училище по култура“, която впечатли д-р Н. Карагьозова.
   Дата на публикуване: 10.07.2018 г.
   Повече информация...   Започна „Лятно училище по култура“ към читалищната библиотека в Кубрат
   В читалищната библиотека в Кубрат по традиция по време на ваканцията на учениците през юли се провежда лятна работа с деца. Тази година тя преминава под мотото „Лятно училище по култура“. Организатори са библиотекарките Антония Христова, Стефка Явашева и Милена Димитрова.
   Дата на публикуване: 09.07.2018 г.
   Повече информация...   Открита кампания за разделно събиране на електронно и електрическо оборудване
   Община Кубрат със съдействието на „Трансинс Технорециклираща Компания” АД и „Трансинс Батери” ООД стартира кампания за разделно събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване (ИУЕЕО) и на негодни за употреба батерии и акумулатори (НУБА) от населението на територията в периода от 04 юли 2018 г. до 04 октомври 2018 г.
   Дата на публикуване: 06.07.2018 г.
   Повече информация...Архив Пресцентър